Omrop Fryslân zoekt wielren-figuranten!

Ynsentjuh

Ik kreeg de vraag om - naast zelf mee te doen - een oproepje te plaatsen op het forum. Bij deze een vrije vertaling:

Voor de schooltelevisieserie ‘De Koers’ is Omroep Fryslân op zoek naar mannelijke wielrenners, in de leeftijd van 16 tot en met 35 jaar!

De serie gaat over de talentvolle wielrenner Sieger, die in de Friese Wouden woont. Hij heeft één doel: winnen. Maar als Remco, zijn trainingsmaat en het broertje van zijn vriendin Maria, ernstig gewond raakt, komt alles onder druk te staan. Hoe ver gaat Sieger om te winnen en een profcontract in de wacht te slepen? Siegers beste vriend Paulus zegt zich op het richtte pad willen te houden. Maar kan dat wel in de wielerwereld en vertelt Paulus wel de waarheid?

Op 20, 21, 23, 27, 28 en 29 juli zijn de opnamedagen in wielerkledij (graag zelf meenemen, evenals je eigen fiets). Op 31 juli is er een opnamedag met een barbecue (van halverwege de middag tot diep in de nacht), met een drankje. Ook de band DIFF zal daar optreden. Een opnamedag duurt zo’n 10 uren en de reiskosten worden gedekt. Het is niet nodig om alle dagen te kunnen. Een halve dag figureren is ook mogelijk! De voorkeur gaat hierbij uit naar mensen uit het noorden.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de subpagina (<-- klik hier) op de website van Omrop Fryslân. Daar kun je je tevens opgeven.

achtpuntzes

shit, net te oud. :(
zo te lezen gaat het over doping?

Ynsentjuh

Ik weet niet meer dan deze tekst, 8.6 ;)

janne6

Helaas ben ik dan op vakantie anders had ik zeker meegedaan had me wel grappig geleken ;d.

achtpuntzes

als ik mijn vrije fantasie de loop laat krijgt held Sieger het heel moeilijk met de keuzes die die moet maken, vertelt paulus niet de waarheid maar zit dus aan de doping, maar Sieger heeft geleerd van het ongeval? van Remco dat er belangrijker zaken zijn dan winnen alleen. Remco komt er bovenop, Sieger en Maria leven nog lang en gelukkig en Sieger blijft gewoon fietsen maar iets op een lager plan zonder doping en met Paulus loopt het slecht af.
een wijze les voor de kinderen die dit gaan zien. :)

GreenDay

8.6: Zo gaat het in de films. In het echte leven wint Paulus zeven keer de Tour de France, stopt Sieger gedesillusioneerd met fietsen, begint hij een fietsenzaak en belandt hij uiteindelijk in de goot :). Paulus wordt tien jaar na dato eindelijk betrapt, maar blijft steenrijk en begint een eigen fietsenmerk.

Laatst gewijzigd
Leukefans

Edit: Foutje en kan dit blijkbaar niet meer verwijderen

Laatst gewijzigd
Retro Lex

Sieger kan altijd nog gaan schaatsen

Log in via je wielerflits.nl account om deel te nemen aan de discussie.